Доставките от представител на фирма ЛДМ ЕООД се извършват на територията на град София, а също така и във Владая, Волуяк, Мало Бучино, Горни и Долни Богров, Герман, Панчарево, Кокаляне, Бусманци, Лозен и Казичене. Доставките се извършва от представител на фирма "ЛДМ" ЕООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти.

Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката. Разходите за повторна доставка се поемат от потребителя.

ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ЗА СОФИЯ-ГРАД СЪС СТОЙНОСТ НАД 100 ЛВ. Е БЕЗПЛАТНА. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ПОД ТАЗИ СТОЙНОСТ Е 6 ЛЕВА.

ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ЗА СТРАНАТА СЕ ИЗВЪРШВА С КУРИЕР (МОЖЕ И ПО ИЗБОР НА КЛИЕНТА) ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ЗАПЛАЩА ОТ КЛИЕНТА И СЕ ОПРЕДЕЛЯ СПОРЕД ТАРИФАТА НА СЪОТВЕТНИЯ КУРИЕР.

"ЛДМ” ЕООД се ангажира да уведоми потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.