Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Л Д М" ЕООД (нарично по-долу "е-medovina.com") от една страна и потребителите на електронни / интернет страници и услуги, намиращи се на домейн "е-medovina.com". Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон разположени на страниците на "е-medovina.com" (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".

"Л Д М" е еднолично дружество с ограничена отговорност регистрирано в Агенцията по вписвания по Търговския закон на Република България.

Можете да поръчате от "е-medovina.com", като гост или като регистриран потребител.

РЕГИСТРАЦИЯ

За да се регистрирате трябва да изберете уникално име и парола, както и да посочите име и фамилия, адрес за доставка, електронна поща и телефон за връзка. Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса на доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката - ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия", Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате, че сте запознат и приемате настоящите условия.

ПОРЪЧКА

Всеки гост или регистриран потребител може да направи поръчка от "е-medovina.com" 24 часа в денонощието, включително събота, неделя и официални празници. 

Доставките се извършват до 72 часа след получаване на поръчката всеки работен ден от 10.00 до 20.00 часа. Доставките в събота, неделя и официалните празници ще се извършват само, когато в раздел "Работно време" бъде изрично обявено по дати, че в съответните почивни дни ще бъдат изпълнявани доставки. Ако това не е изрично упоменато, изпълнението на поръчките се извършва в първия работен ден след почивните дни.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Според разпоредбите на чл. 55 от Закона за защита на потребителите, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 (седем) работни дни от датата на закупуването и. За целта предметът на сделката тряябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.